Alpe d’HuZes

Het is januari 2014. Op één van de eerste trainingen van het jaar krijgen we te horen dat één van onze trainers kanker heeft en de prognose is erg slecht. Het nieuws slaat in als een bom. We zien hem een tijd lang niet op de trainingen. Soms spreekt iemand hem, maar het gaat niet zo goed.
In de zomer is hij dan ineens terug en hij kan zelfs training geven. Na een aantal chemokuren krijgt hij nu immunotherapie, wat voor hem goed werkt. Deze therapie was een aantal jaren geleden nog niet beschikbaar als behandeling. Mede door steun van het KWF zijn onderzoeken naar deze therapie mogelijk geweest en zodoende is dit nu beschikbaar als behandeling.
Elke dag is het wel weer afwachten hoe het gaat, maar hij vecht terug en probeert in goede conditie te blijven. Ik krijg van hem de gouden tip voor de marathon van Berlijn (“de marathon begint pas na 32 kilometer”) en ben blij dat ik de uitslag ook met hem kan delen. Dat had ik in januari niet gedacht.

Peter d'HuZes
Aanstaande donderdag gaat deze held de Alpe d’Huzes op fietsen om daarmee geld in te zamelen voor het KWF om meer van deze onderzoeken te kunnen financieren en daarmee in de toekomst deze rotziekte ook te kunnen genezen.
Het doel is om de berg drie keer te bedwingen en daarmee zo veel mogelijk geld op te halen. Ik zou het ontzettend gaaf vinden als meer mensen hem willen sponsoren, want hij heeft op dit moment zijn streefbedrag nog niet helemaal bereikt. Wil jij deze held ook steunen, kijk dan op zijn persoonlijke actiepagina.

Peter, ik wens je heel veel succes! Zet hem op!

Advertenties

2 reacties op “Alpe d’HuZes

  1. Hedwig schreef:

    ik heb hem meteen gesteund, mooi dat jij dit gedeeld hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.